Voor het trimmen kunt u bij ons terecht met uw hond en met uw kat. Maar ook voor de volledige vachtverzorging van andere dieren zoals konijnen en cavia's bent u bij ons aan het juiste adres!

Het welzijn van het dier staat bij ons altijd voorop, of het nu gaat om een korte behandeling om ze er mooi uit te laten zien of om ze te verlossen van vervelende klitten. Wij gebruiken uitsluitend speciale shampoo's voor honden en katten en heerlijke parfums van Pet Silk die geen alcohol bevatten. Dit zodat uw hond of kat altijd lekker ruikt en het wassen geen aanslag is op de huid en de vetlaag van uw hond of kat. Dus ook om alleen even lekker op te frissen is uw hond of uw kat altijd welkom!

De shampoo's en parfums waar uw hond of kat mee wordt verzorgd zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. We hebben daarnaast speciale borstels en kammen om te zorgen dat ze klitvrij blijven.  Meer informatie over deze producten kunt u vinden op de de pagina producten.

Wilt u meer informatie over de trimbehandeling van uw huisdier? Kijk dan op onderstaande pagina's of bel direct voor een afspraak! Tel. 06-46665836.