Waar kunt u Trimsalon Twilight vinden?

De Trimsalon is gevestigd aan de Doelstraat 2J in Roosendaal en ligt op loopafstand van Sportpark Vierhoeven. Daarnaast is de salon ook goed bereikbaar voor de wijken Tolberg, de Kroeven en Langdonk.
Ook als u uit Bergen op Zoom, Etten-Leur, Essen of Nispen komt is de salon goed bereikbaar, gezien de centrale ligging in Roosendaal. Vanuit de salon zit u slechts binnen enkele minuten weer op de snelweg.

Op het terrein van de salon is voldoende gratis parkeergelegenheid in een rustige omgeving.
U kunt haast letterlijk voor de deur van de salon parkeren.

De trimsalon is erg rustig gelegen en u kunt in de omgeving ook lekker met de hond gaan wandelen, in de omgeving zijn verschillende routes.
Vanuit de trimsalon is het Visdonkbos zeer goed bereikbaar. U bent met de auto al binnen een paar minuten in het bos. Te voet is het het Visdonkbos ook goed bereikbaar, waarbij u slechts in een half uur bij Lodge Visdonk bent.

Indien uw hond na de trimbehandeling wat energie kwijt wil op een hondenspeelplaats, dan zijn er ook nog 2 hondenspeelplaatsen vlak in de buurt, waarvan er 1 zelfs op slechts 500 meter afstand!

Trimsalon Twilight vindt het belangrijk dat uw hond, kat of konijn of een zo goed mogelijke manier de trimbehandeling kunnen ondergaan. Om dit op een juiste manier te doen, beschikt de trimsalon over verschillende faciliteiten:

- Een ruim en verstelbaar bad, zodat uw hond of kat goed gewassen kunnen worden.
- Een verstelbare tafel zodat zowel grote als kleine dieren getrimd kunnen worden.
- Een droogkast om zo minder stressvol te drogen wanneer uw hond of kat bang is van de föhn.

Neem gerust een kijkje in onze salon!